19.200,- elfogyott

19.200,- elfogyott

22.900,- elfogyott

11.500,- raktáron

19.200,- elfogyott

Google PageRank

villanyszerelő budapesten

     


ZX1 ZÖLD LED ÓRA
- A KISZÁLLÍTÁST AZ ÁR TARTALMAZZA!

Használati útmutató

ZX1 LED ÓRA: 19.200,- Ft

           AUTENTIKUS, 70-es ÉVEKET IDÉZŐ DIGITÁLIS LED ÓRA

Limitált kiadás - Drivers style, Ezüst

VÖRÖS LED KIVITELBEN IS KAPHATÓ -
KATTINTSON IDE!

Kosárba teszem : 
Mennyiség:                  
Ár:                       19.200 Ft (kiszállítással)

Ezt a klasszikus "Drivers" fantázianévre hallgató digitális LED karóra formát annak idején Bulova tette híressé, napjainkban pedig Adidas. Különlegessége az oldalirányból is jól látható zöld LED kijelző, amely rozsdamentes acél készülékházzal és fekete valódi bőr szíjjal társul.

A LED óra egy olyan hétszegmenses kijelzővel rendelkezik, amelyen gombnyomásra megjelenik a zölden világító pontos idő vagy dátum. A modern technológiának köszönhetően az új retro LED órákban alkalmazott kijelző modul sokkal kevésbé veszi igénybe az óra elemét, mint a 70-es években használt LED óráknál, az elem élettartama használattól függően 1-2 év. Az elem cseréje könnyű, a hagyományos elemes karórákhoz hasonló. A retro LED-es karóra modern acélszíja bármilyen átlagos felnőtt csuklóméretéhez hozzáállítható. Az új ZX1 modelben található CMOS modul a 70-es években használatos LED hétszegmenses kijelzővel párosítva olyan megbízhatóságot és olyan hosszú elem-élettartamot eredményez, amit egy 70-es években gyártott LED óra még nem tudott kínálni. Egyszóval a modern technológia és a stílusos retro design kombinációja olyan karórává teszi LED óránkat, amely kitűnő ajándék lehet gyűjtőknek és amely a mindennapi használatban is tökéletesen megállja a helyét.

További képeket talál, ha lejjebb lapoz!

  19.200,- RAKTÁRON! (AZONNALI SZÁLLÍTÁS)Történelem . . .  

Az első digitális LED órákat a Pulsar mutatta be 1971-ben, 1973-ra az egész világon elterjedtek viharos gyorsasággal. A "Live and Let Die" (Élni és halni hagyni) c. James Bond filmben való megjelenése után egyre több gyártó kezdett el gyártani LED órákat, több millió darab fogyott el belőlük egészen addig, amíg a Seiko cég be nem mutatta az első LCD karórát 1979-ben. Szinte egy nap leforgása alatt a LED órák piaca megszűnt. Napjainkban az eredeti 70-es években gyártott LED órák a gyűjtők köreiben keresettek és az eredeti áruknak többszörösét érik. Mivel a piaci viszonyok miatt a LED órák gyártása nehezebbé vált, ezért jelenleg LED órákból nem létezik tömeggyártás. Ezekből a retro LED-es karórákból csak kisszériás gyártás indul olyan kis létszámú vásárlói kör részére, akik érdeklődnek a 70-es évek divatja, technikája után. A LED-es karóra által nyújtott vizuális élmény itt olyan modern technológiával (CMOS LED modul) párosul, amely garantálja a hosszú élettartamot. A LED óráinkra 12 hónap garanciát vállalunk (az elemre nem vonatkozik a garancia). Köszönjük, hogy benézett hozzánk!


A ZX1 ZÖLD MODELL TULAJDONSÁGAI:


* ZÖLD LED KIJELZŐ 70-ES ÉVEKET IDÉZŐ STÍLUSBAN
* ZÖLDEN VILÁGÍTÓ SZÁMOK (NEM HÁTTÉRVILÁGÍTÁS)
* IDŐ ÉS DÁTUM KIJELZÉS KÜLÖN GOMBOKKAL
* GOMBNYOMÁS UTÁN A KIJELZŐ NÉHÁNY MÁSODPERCIG VILÁGÍT
* EZÜST ROZSDAMENTES ACÉL KIVITEL
* FEKETE VALÓDI BŐR SZÍJ
* AZ IDŐT VAGY DÁTUMOT CSAK GOMBNYOMÁSRA JELENÍTI MEG
* FÉM TÁROLÓTOKBAN SZÁLLÍTVA
* ELEMMEL SZÁLLÍTVA (HASZNÁLATRA KÉSZ)
* 12 HÓNAP GARANCIA

Xray led-es karóra


FÉM TÁROLÓTOKKAL SZÁLLÍTVA EZÜST SZÍNŰ KÜLSŐ/FEKETE SZIVACS BELSŐÓratest szélessége (legszélesebb pontnál mérve): ~32 mm
Óratest vastagsága: ~11 mm.
Tömeg: 55 gr.
Állítható valódi bőr szíj
Széles körben elterjedt, nagy kapacitású LR2032 3.6V elemet igényel (elemmel szállítva, használatra készen)


A MEGRENDELÉSEKET 1-2 NAPON BELÜL POSTÁRA ADJUK

Copyright © 2007 iDEA - minden jog fenntartva!